ANKARA / ALTINDAĞ - Hacı Bayram İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü  yapılan programla kutlandı. Okulumuzda düzenlenen kutlama programına okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Daha sonra pasta kesildi ve öğretmenlerimizin hediyeleri takdim edildi. Okul müdürümüz sayın Yusuf Ceyhan'a, Müdür yardımcımız sayın Muhammed İzzettin Uludağ'a ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Yusuf Ceyhan , öğrencilere yönelik olarak okul ve sınıf disiplin kurallarının hatırlatıldığı bir bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kas

Okulumuz 8/D sınıfı öğrencileri okulda gösterdikleri başarı ve çalışmalardan dolayı okul müdürümüz Sayın Yusuf Ceyhan ve Altındağ Belediyesi işbirliği ile Altındağ Sıfır Atık ve Simülasyon Merkezine geziye götürüldüler. Altındağ Belediyesi ve Sayın Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu toprakları bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.

Emek, katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 100.kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediğimiz 2. yüzyıla hamle isimli satranç turnuvamız devam etmekte.

Ekm

DERSLERE GÖRE KONU DAĞILIMLARI AŞAĞIDA LİNKTE YER ALMAKTADIR. İNDİRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

Eyl

2023-2024 eğitim öğrettim yılınn tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dileriz. Okulumuza yeni gelen öğretmenlerimizden Gamze UZ (rehberlik). Mustafa KARA (matematik), Yunus Emre ERTUNAR(müzik), Melike KUZUGÜDEN (görsel Sanatlar), Hacı Osman KILIÇ(sosyal bilg) ve Arzu Güzel TOPRAK(din kültürü) öğretmenlerimize de yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

May

SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI FİNALİ YAPILDI. Mart ayında eleme yarışmalarıyla başlayan bilgi yarışmaları, konferans salonunda dün yapılan finalle sona erdi. Finalde 5/B, 6/C, 7/A  ve 8/B sınıflarının karşılaştığı yarışma oldukça heyecanlı geçti. Bu yıl 'Kudüs' temasıyla düzenlenen final yarışmasında birinciliği 7/A sınıfı aldı. Öğrencilerimize çeşitli ödüllerin verildiği yarışma sonunda katılımcılara tatlı ikram edildi.

Nis

Öğrenci mesleki gelişim alanı kapsamında okulumuzda dini gün ve gecelerden Kadir gecesinin anlam ve önemini idrak etmek için okulumuzun mescidinde öğrencilerimizle birlikte toplandık. Hem Kadir suresini okuyarak hem de manasını açıklayarak bin aydan daha hayırlı olan bu geceyi layıkıyla geçirebilmek için neler yapabileceğimizi konuştuk.

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine LGS kapsamında deneme sınavı yapıldı.