ANKARA / ALTINDAĞ - Hacı Bayram İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuz öğrencilerine enerjinin tanımı, enerji türleri, yenilebilir enerji kaynaklarının kullanımı, verimli ve tasarruflu enerji kullanımı hakkında bilgilendirme yaptık.

Ock

Genç muhafızlar hafızlık yarışmasında okulumuzu 8/A sınıfı öğrencilerinden Abdurrezzak BİTAR temsil etmiştir.

Ara

2023 2024 Genç Nida Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında okulumuzu 7/b sınıfından  Melaz ELDİBİS  temsil etmiştir.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıl dönümü, okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ve Kurtuluş Savaşı'nın başlatılması için oldukça önemli bir adımdır. TBMM'nin kuruluşu ve Türk ordusunun toparlanıp çalışmalarına başlaması gibi birçok gelişme ve hazırlık Ankara'da yapıldı. Millî mücadelenin merkezi haline gelen Ankara şehri, o günden bugüne kadar modern Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkenti olarak devam etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü ve silah arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyoruz.

Ara

Milletimizle fikirleri, eserleri ve şahsiyetiyle özdeşleşmiş bulunan merhum Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 87. yıldönümü vesilesiyle rahmet ve şükranla anıyoruz.

Ara

Genç bilaller ezan okuma yarışmasında 8/A sınıfından Abdurrezzak BİTAR öğrencimiz okulumuzu temsil etti. Emeği geçen Meslek dersi öğretmenlerimizden İbrahim Demir hocamıza teşekkür eder öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Ara

Anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışması konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğrenciler birbirinden değişik hikayeler oluşturarak hem beyin fırtınası yaptı hem de kelimeleri eğlenceli bir şekilde öğrenmiş oldu.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında bir komisyon oluşturuldu. Yunus Emre Çalabı olarak da bilinen Yunus Emre Divanı sözlüğünden seçilmiş kelimeler öğrencilere verildi. Bu sözcüklerden en güzel afiş çalışmasını yapan öğrenci komisyonumuz tarafından özenle seçildi. Her öğrencimizin çalışması kıymetli olmakla birlikte en güzel çalışmayı yapan öğrencimiz 8/B sınıfından İsmigül OLGUN öğrencimiz seçildi. Her kazanımı ayrı kıymetli olan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” yıl boyunca her ay bir çalışmayla devam edecektir.

Ara

Okulumuz öğrencilerine temizlik ve hijyen konulu videolar izlettirildi. Vücut temizliği, saç, el ve yüz temizliği konularında öğrenciler bilgilendirildi.

Ara

Degerler Eğitimi kulübümüzün düzenlediği Cuma sabah namazı ve sonrasında kahvaltı programı yapıldı.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı program öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Hacı Bayram İmam Hatip Ortaokulu

SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Degerler Eğitimi kulübümüzün düzenleyeceği 01.12.2023 Cuma sabah namazı ve sonrasında kahvaltı programına davetlisiniz.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerini bekliyoruz.

Degerler Eğitimi Kulübü

Yer: Okulumuz Uygulama Mescidi